Rørleggertjenester

Vi utfører alt innen rørleggertjenester. Dette er noen av våre mest forespurte oppdrag.

Rørlegger i Oslo og Viken

Oppussing av bad

Finnes det en deiligere start på dagen enn å komme inn i et delikat og bruksvennlig baderom? Vi hjelper deg med å finne ut hvordan badet kan bli optimalt utformet for deg og din familie. Med våre samarbeidspartnere innen byggetjenester kan vi gi deg et komplett tilbud på renovering slik at du slipper å forholde deg til ulike tjenesteleverandører, og kan kommunisere med oss for en sømløs opplevelse av oppussingen.

Det er mange valg å ta når man skal pusse opp, og vi har ekspertisen som skal til for å finne de beste løsningene for ditt bad. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om ditt nye drømmebad.

Montering av baderomsarmatur

Noen ganger er en liten fornyelse alt som skal til. Med nytt, moderne armatur på vasken, i dusjen eller badekaret, kan du løfte ethvert baderom.

Vi hjelper deg med å bytte ut kraner og kan også bistå deg med å finne ny vask eller dusjkabinett om du også vil bytte det. Vi utfører også totalrenovering av baderom sammen med våre partnere innen bygg, om du vil fornye mer enn bare armaturet. Det er alltid viktig for oss å levere tjenester til avtalt tid og pris, og dette gjelder også småoppdrag som armaturskifte.

Kontakt oss for en hyggelig prat om fornyelse av ditt baderom, så finner vi gode løsninger sammen.

Bytte av kjøkkenkraner

Kjøkkenet blir ofte omtalt som husets hjerte, og armaturet på kjøkkenet blir mye brukt og utsettes for slitasje. Når det er på tide å bytte det ut, hjelper vi deg gjerne med dette. Slik kan du forebygge vannskader i hjemmet ditt.

Vi kan også gjøre andre småjobber på kjøkkenet som å hjelpe deg med montering av oppvaskmaskin eller andre ting. Du kan også snakke med oss om renovering av kjøkken, vi har flere samarbeidspartnere som kan bidra i en slik prosess.

Montering av utekran

Finnes det noe mer praktisk enn å ha en hageslange? Det er i hvert fall lett å savne den når man ikke har en. Vi hjelper deg med montering av utekran så du kan få koblet til hageslange, utedusj eller andre praktiske hjelpemidler til hagen. Enten man skal ta bilvask hjemme, fylle badebassenget om sommeren, vanne plenen eller rengjøre utemøbler, er utekrana god å ha.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om montering av utekran eller andre rørleggertjenester du vil ha gjort, utendørs eller innendørs, så finner vi de beste løsningene for deg og leverer til avtalt tid og pris.

Bytte av dusjkabinett

Er du lei av det gamle dusjkabinettet? Kanskje vil du ha en nyere utgave med vegger du kan slå sammen for å spare plass på et lite bad? Eller oppgradere fra et vanlig dusjkabinett til en deilig spadusj? Mulighetene er mange for å få litt luksus inn i baderommet, selv på liten plass.

Om du har stor plass på badet vil du kanskje ha inn et boblebad eller en ekstradusj så to kan dusje sammen? Vi hjelper deg gjerne enten du bare vil bytte ut et slitent kabinett med et nyere, eller oppgradere badet ditt til en deilig oase du blir glad av å stige inn i hver morgen.

Ta kontakt med oss for å finne ut hva den optimale løsningen vil være for ditt bad, så hjelper vi deg med å oppfylle drømmen, uansett hvor liten eller stor forandring du ønsker.

Finne og reparere lekkasje

Vannlekkasje er de flestes mareritt, med god grunn! Det kan være et omfattende arbeid både å finne ut hvor lekkasjen kommer fra, og hvor stor skade den har gjort på bygningen. Her kommer vi inn med vår ekspertise og hjelper deg med å få orden på vannlekkasjen og sørge for at rør og avløp oppgraderes så det samme aldri skjer igjen.

Vi kommer så raskt vi kan for å hjelpe deg, og tar hånd om hele prosessen. Vi har samarbeidspartnere som bistår med utbedring i byggeprosessen dersom det er mer omfattende skader, og vi sørger for god kommunikasjon og følger dere gjennom forløpet så dere er trygge på at jobben blir gjort med kvalitet og trygghet.

Ikke nøl med å kontakte oss om du har mistanke om vannskade i din bolig eller bedrift. Det må handles raskt og effektivt, og dette hjelper vi deg så gjerne med.